Tuesday, June 10, 2008

Someone's Backyard Part 1

Fresh rose...

Not sure about this one

Dandelion again...

Sprout from the ground

Weird looking flowers

Red is the colour

Not yet fully blossom

P/s Flowers galore here and the best thing about all of these flowers are... They're maintenance free... Yup, according to the owner... Haha, that's nice... Wish i got a backyard here at my place...

13 comments:

Anonymous said...

tulip takder ker??!!!klu ada ko awetkan pastu pos ke aku..kos smua masuk buku 555 kawan aku..org panggil dia Harikin(cemana leh dpt nama tuu???!!motor tu wujud lagi tak??

wani ezryl * said...

backyard sape la yg colorful wonderful ni.. da boleh bukak kedai bunga da xD

riken said...

anon ataupun merangkap captain:
hahaha, akhirnyer aku dah tahu identiti ko...huhu, blog ko pun aku dah berjaya meninggalkan jejak..OOo, cuba berahsia dari aku yer...sepandai2 kamu melompat, akhirnya jatuh ke bawah jugak akhirnyer...huhu, aper yg merapu nie... lupa la pulak...motor tu wujud lagi laaaaaa

wani pure as gold:
ader la sorang hamba Allah tu..yg best nyer dia tak penah tanam pun semua pokok2 tu... mmg dah ader bila dia pindah situ.. and pokok2 tu semua maintenance free... takyah buat aper2 pun... best kan...

Anonymous said...

:( uhhhh..tak syok aa camni..cemana hg blh tau plak nii..

riken said...

hahahaha... ko dah tahu dah kan???

.roziana. said...

huhuhuhu..ilekla anonimos..sesungohnya bukan aku yg habaq kat dia nah..si wan neh pakar 'risik' mindef wow..

riken said...

huhuhu...maner ader la...dah pencen...

roziana mohd khalid said...

suka pic fresh rose tue.. :B
pencen eh? pe'risik' mana penah pencen.. hehehe..

riken said...

yer betul..huhu, mmg dah pencen pun...

wani ezryl * said...

wow serious? kalau kat sni, tak jaga pokok bunga sekejap pun dia kiok. lolx

riken said...

haha...tu la, mungkin sebab weather sini kot yg buatkan nyer suitable untuk maintenance free plants...

.roziana. said...

yellow roses xde eh.. jmpa memane snap 1 yea.. :)

riken said...

wokey2 roziana, kalau ader bunga tu org snap yer karang...