Monday, June 9, 2008

Another Adventure (Prologue)

The day I pushed myself to the limit... (The reasons for not updating my blog)
5th June 2008 - Worked from 8 PM till 1 AM
6th June 2008 - Studied till dawn
- Sat for exam at 9 AM at Camberwell Center
- Quick nap from 3 PM till 5 PM
- Worked from 6 PM till 1 AM
7th June 2008 - Another quick nap from 2:30 AM till 4:00 AM
- Drove from 4:30 AM till 3 PM
(Notice how many hours i slept...Lepas nie confirm tak buat lagi) But it was worth it... Fortunately nothing bad happen except for... Haha, some minor 'incident'...

It's me... me me meeeeeeee... Venue: Logan Beach...

Brace yourself for another adventure... GPS is a must (In case Co-pilot asyik tidur)...

Where to go???

Coastal trip... Breathtaking view isn't it???

Me again... Am i that tall??? Nahhhhh, don't think so...

Guess what i did... Lets the shadow do the talking... Huhu, budget lari la bulan nie...

To be continued...

P/s Thanks to everyone for your wishes (You know who you are, rite...) I really, really appreciate it...

6 comments:

Malim said...

fuyoooo... naik copter... patutler ada org sampai langgar garage sbb pening kepala naik copter ker?

ja-anuar said...

Salam Wan,
Lain kali jgn buat dah mcm tu.. kalau kja boleh 'blank' masa nak jwb soalan exam tu..

And sori, Wan, Kja terlupa nak wish 'good luck' kat Wan.. Keje laloq je.. otak pun jd slow semcm..Tp kja tetap doakan kejayaan Wan..

wani ezryl * said...

what? u took a ride on a helly, drove along the beach, having GPS?!! i want to swap for a day!! xDD

riken said...

malim:
itu orang tarak naik itu copter... maybe sebab terbayang kan papa 'z' sebab tu la bleh terbabas...huhu...

kakja:
thanks kakja... tu la, mmg blank keja waktu dalam dewan periksa tu... nasib baik lepas tu bleh recover balik... huhu, insyaAllah next time tak buat lagi...

wani pure as gold:
hahaha...sure sure... all that i want are just some nice, original malaysian foods... jom kita swap yer...

Anonymous said...

ko ada tak kat MEAA dulu time budak kelantan sapa nama ntah bwk caesna pastu terbabas tu..hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....smua darah berkumpul kat muka aku rasa..hahahhahha..ishh tak baik gelakkan org..org terpilih je dpt xperience cm2..salute beb..

riken said...

dude, next time tinggal la nama... jenuh fikir saper tadi... nasib baik mention MEAA... Malaysia Experimental Aircraft Association... haha, kejadian tu dah 10 tahun dah...tapi still fresh lagi dalam ingatan... yerla, tengah terbang tetiba minyak abis, tak gila ker??? huhu, kalau kereta tu boleh la stop kat tepi, tapi nie kapal terbang...huhu, nasib baik dah dekat ngan runaway, bleh la dia glide safely... tapi tu bukan cessna la bro, made-in M'sia aircraft... a two seater kan? Yang cessna tu yg kita naik ramai2... huhu,memories remains... budak2 aero engineering... tak sangka dah 10 tahun dah... time really flies fast kan? weit, ko biler nak kawin nie???