Thursday, October 9, 2008

Thinking

IMG_8754_2816x1880
Hrmmmm, been thinking about it again & again...


P/s Already started.

9 comments:

wani ezryl * said...

rasa nak tolak dia jatuh batu tu.. hahaha >:]

riken said...

hoho, wani yg kejam... nie mesti macam garfield yg selalu nak tolak odie jatuh kebawah nie.
p/s tapi kan, on a second thought, macam best ajer kalau buat camtu :P

rerama salju said...

Salam Wan,
Ada mood raya lagi tak?hehehe
THinking about what tu?serius bebar nampaknya..

riken said...

salam kak rerama,
mood raya??? dah takder kot...huhu, sini kalau raya mmg tak semeriah kat m'sia. hrmmm, been thinking about 'something'...yup, serius sangat, nanti wan citer yer...

wani ezryl * said...

yelah kn, dia tgh feel pandang ke kejauhan camtu. pastu tolak. hoh. pure satisfaction. wahah. :P

riken said...

tula, aper la yg dia tgh fikirkan yer. macam asyik fikir pasal masa depan dia ajer. who knows kan??? even animal pun ada akal fikiran jugak.

wani ezryl * said...

(rupa2nya dia tgh tido mata terbukak ekeke)

*wani suka buat spekulasi* :P

saya said...

pk masalah negara tu...hahahaha...jauh nar pandangannya...

riken said...

wani:
haha, kamu nie wani...tak pasal2 buat org pagi nie gelak sorang2...

saya:
tu la, besar masalah nyer tu... tgh cari ilham pun bleh gak kan???