Thursday, October 9, 2008

Time...

IMGP9993_3008x2000
Time - If only we have more of it.
(Professor Greg Brover's Six Sigma class)

P/s Time flies really fast nowadays. Either we catch up or being left behind by it.

8 comments:

Anggerik_putih said...

hola enchik riken, awat susah sgt nak msk ur blog lately nih erk??? the only thing i got is only black page...so,i masuk keluar and masuk keluar je la..or may be my lappie cuden produce the image...hehe. btw, extremely bz erk??

riken said...

salam cik anggerik,
susah ker??? mungkin interface banyak sangat kot. i'll try to tone down on it.
huhu, yup, busy la jugak, ada assignment nak kena hantar hujung bulan nie. my supervisor dah bising nak tengok resultnyer. tu yg nak kena masuk 'gear 5' skrang nie.

wani ezryl * said...

sy sgt value masa. sangattttt. feel like there's no enough time.

teringat satu komik psl sorg bdk lelaki yg jual 'masa' dia kat satu kedai. dia dapat duit byk, but then dia terkejar2 *sbb da xckup masa, semua dijual*.. last2 dia tua & mati dgn cpt. huhu. tragis.

budak UKM said...

layan blog poyo budak-budak UKM kat: http://diskopi.wordpress.com

kalo suker blog poyo kami tu, tolong promote kat member-member lain. timer kaseh banyak2.

biar poyo jangan paip*!

*paip ialah singkatan nama kepada pemuda atau pemudi anti ilmu pengatahuan - PAIP!

kak ja said...

Salam Wan, nampak mcm samting 'big' is going on in ur life.. Kja doakan yg terbaik utk Wan.. Take care, Wan..

riken said...

wani:
hoho, same here, time is too precious to be wasted.
pasal komik tu adakah ianya from komik gempak??? if yes, rasanya i've read it too. last2 dia mati sebab cepat tua dan menyesal.

budak ukm:
haha, wokey2. i'll promote it to everyone.

kakja:
salam kakja.
thanks. really appreciate it.

wani ezryl * said...

kan. yg tu from bakat baru komik gempak. 1st prize winner xD

riken said...

hoho, rindu la pulak ngan komik gempak. semenjak stay sini terus tak baca dah. used to be 'kipas susah mati' gempak.