Sunday, May 25, 2008

Busy...Busy...Busy...

I just finished working... Yeah, arrived home at nearly 3 AM...
Like usual... Lots of drunk peoples on the street...

Something to keep me awake...Huhu, bantal sudah pun memanggil-manggil...

Snipped from my lappie... Huhu, got another 3 days before the submission... Takper, still lots of time (sempat...sempat)...

6 comments:

wani ezryl * said...

design apa tu? looks cool ^^

ja-anuar said...

Salam Wan,

Relaxxxx... dlm 3 hari ada 3x24 jam=lama lagiiiii!!!!

Gd luck with the assignment, Wan!!

Inah said...

mints to keep u awake??baik amik kafein..hahaha..sure u alert sampai morning :)

eedany said...

extra mint tu saya pun suka...tapi the blue one lah. Yang red macam tu belum ada kat pasaran sini.

takutnya ramai drunker kat situ...Ada tak awek drunk yg mengurat wan? Hihihi...

Malim said...

snapped pakai camera baru ker? :)

riken said...

wani:
design robot... huhu...thanks for your comment...

kakja:
thanks kakja... baru jer antar dan present project tu... alhamdulillah settle satu perkara...

inah:
haha, sajer nk kurangkan amik caffeine...skali-skala takper, cuma tak nak amalkan selalu...

eedany:
yeker...sedap kan... sini ader banyak colour sampai tak tahu nk pilih yg maner satu...
haha... ikutkan, banyak ragam org kat sini... ader yg minta duit pun ader gak.... haha, awek ngurat??? huhu, ader kes lain lak baru2 nie...nanti citer yer...

malim:
huhu, blom lagi... still guna camera lama lagi... peram dulu camera sendiri...hehehe...