Thursday, May 1, 2008

Memory remains...

1st of May 2008...

On this special day, I would like to wish to someone... (hehe, i think most of you can already guess who she is, rite???)

1) Happy Labour Day... I already told you before that student life is the best kan...
2) Happy Birthday yg ke-??? Haha, you always brag that your birthday is a public holiday... but guess what??? they don't celebrate Labour Day on 1st of May in here...haha, so...tak bleh celebrate la kan...
3) Congratulation on your wedding... Tahniah... Haha, jangan luper belajar memasak yer & jadilah seorang isteri yang solehah (i know u will)... Thanks for every single thing... I'll always pray for your happiness... Friends forever yer...

Gambar sekadar hiasan... Konvokesyen Sulung Unisel... my all time favourite pic...so do you rite... (ya ampunnn, sungguh tak ku sangka yang your parent pun ader nampak time nie...hehe, takper...bukan selalu...)


P/s Tak sangka yer yang kamu still remember my voice last night... Haha, cuba menyamar tapi tak menjadi... It's been so long since we last met & talked... Your laughter is still the same...haha...take care yer.
..
BTW, she's not the same person that i mentioned on my previous posting...huhu...

7 comments:

Inah said...

waaa..nak bunga gak masa my convo nanti :P

Honeylemon said...

aikkkk... ini kisah kekasih ku dkebas org ker??? hehehe....

btw, chatbox tue xde masalah pn...

budleee said...

hmm you grad from unisel??

first convo yek

hmm
nak jadi dectective jap
muahahaha!!!

MalimKundang said...

she's not? so who is she then? hayooo ramaiiiiinyerrrrrrr wanita2 dan gadis2

ja-anuar said...

Aisaymannnnn...
manyak lomantik adikku sorang ni... siap melutut lagi.. boleh cayaq kja kalau org buat mcm ni.. Silap dulu tak torture a anuar sampai dia buat mcm tu baru terima dia.. Dia baru sengih sikit pun kja dah melepek... Rugi!!!!

Northern Life said...

amboi, keta jaguar...dah makin kaya eh korang nie..

tak lah..bukan sis but my grandmom :D

riken said...

inah:
nak bunga yer...kalau bunga dalam e-mail bleh???

honeylemon:
huhu...jawapan kat soalan tu... yes & no...

budleee:
haha, yup, first batch from unisel...

malimkundang:
hahaha, takder la ramai sangat...tu semua buat kenangan sajer...

kakja:
huhu, tu secara spontan ajer tu kakja...dia pun terkejut jugak time tu...yang klakar nyer tak perasan la pulak yg family dia pun ader jugak kt situ...tapi nasib baik dia org sporting mcm kakja... haha, sekali-sekala romantik ngan org tersayang takper, jangan romantik ngan semua org...bahaya tu...

northen life:
tu bukan keta aku la...sajer posing kat situ...
btw, i also missed my atok...