Sunday, May 11, 2008

Happy Mother's Day...

Faces of Mums...at Jam Factory...

12 comments:

Honeylemon said...

wah.. cute la lukisan tue... napa x zoom....???? huhuhuuuu...

Inah said...

from school students ke ni?

very sweet :)

i wish i have the ability to draw fine pics as well but it wont happen :P..i got C for my art :P

riken said...

honeylemon:
huhu, time tu baru ajer abis keje and dalam kepala asyik fikir tilam ajer...just point & snap...nak cpt balik...nanti yer org zoom properly...

yup, dari elementary sampai ke secondary...best sangat tgk hasik kerja dia org...hehe, ok la tu dapat C...haha, i got A for my art...

Honeylemon said...

k.. org tunggu yer... hik3...

wani ezryl * said...

wut a cute drawings!! xD
kids' art productions are the most sincere of all ;]

riken said...

honeylemon:
coming soon yer...

wani:
yup, their mind are still not corroded with impurities...like you said...it's sincere...btw, love ur chicken & anak2 nyer drawing...very cute...

Malim said...

so can you imagine masa kita kecik2 suruh lukis gambar emak kita.. ha macam tu lah kan kan kan?

riken said...

huhu, yes you are right malim...walaupun tak cantik mana tapi expression muka bila dia tengok gambar tu memang priceless...tetiba rindu pulak ngan my mum...nak kena call dia lagi la...

wani ezryl * said...

thnx. my mind also pure what.. *like a kid* HAHAHA :PP

riken said...

haha, ya ya...i believed you...that's why your blog is soooo cheerful (you have a 'pure mind' rite???)...

wani ezryl * said...

pure as a gold WAHAHA *big laugh* :DD

riken said...

'gold' ker??? haha, baru nak ckp pure as snow...