Friday, July 4, 2008

Quote of the day


IMGP6836_3008x2000a
What wears us down the most in life aren't the chances we take but the chances we don't take,
the dreams we put aside,
the adventures we push away.
So whatever it is you're wanting in life
,
go for it !!!
Always remember, no matter what...
thrust n trust ur heart...

12 comments:

Anonymous said...

uittt..macam ku pernah lihat..ayat sama warna sama..di mana yaaaa..

rerama salju said...

Sallam Wam,

sangat bermakna dan memberi kesan kata-kata "colouful" wan ni...

I love it...

Honeylemon said...

aaar... la mcm penah nampak quotation nih.. tp di mana yer??? ahakkksssss... mcm ada kat blog org itew....... lariiiiikkkkkkssssss......

Inah said...

suka dgn quote ni :)

always trust ur hear :)..jom ski :D

.roziana. said...

dah kenapa macam kenal ayat2 sakti ni ha???????????????????? aku ciom jugak dak riken ni kang...

wani ezryl * said...

camne pulak encik maskot ada kat tengah2 jln tu.. ahax :P

yah go for ur dream; dun let it go.

budleee said...

ipod, iphone, itunes, ibook and now iburger...


weird...

riken said...

zek:
lain la...colour tu kan dah tukar skit...

kak linda:
salam kak linda...thanks...i love it too...

honeylemon:
hoho...blog saper tu yer....pandainyer honeylemon yer...

inah:
wokeh, jom jom ski... nanti org contact yer...

roziana:
tak tulis pun ader copyright kat situ kan kan kan???

wani:
haha...mascot tu kasik discount brochure tapi unfortunately kedai tu tak halal... nama kedai tu 'monster burger'... hence that thing...

budleee:
hahaha...sekarang nie semua nyer i i i i kan...tapi mmg good branding from apple...

.roziana. said...

mmg xda pun..sesunggohnya empunya blog tu pun copy dr org org tu..wahahahaha..hanilemen larik p mana tue..?hahahaa..

riken said...

roziana zain:
tahu...kamu pun rembat dari tempat lain jugak kan kan kan???

.roziana. said...

homla..haih..nak gak taep roziana ZAIN tu..welo!nama bapak saya bukan ZAIN ok..sapa nama bapak kamu?? sama ke sama ha?

riken said...

??? kata aritu nak glamour...tu yg kena tukar skit hujung tu...naper??? tak best ker???