Tuesday, July 8, 2008

What did i do today - Part 2

IMGP7102_3008x2000
Working, as usual...

IMGP7104_3008x2000
Main attraction here... Giant chess set...

IMGP7105_3008x2000
Cleaning duty...

IMGP7106_3008x2000
The kitchen...

IMGP7107_3008x2000
The drinks section...

IMGP7111_3008x2000
The monkey...

P/s Like usual, I hate working with 'him'... His working ethic really irritates me... Please put your personal problems aside once you start working. Be professional eventhough we are working in just a restaurant... During my way home, I saw a group of drunk peoples in front of me, since it was dark, i didn't noticed that it was them... Shit, stuck with them for awhile...

10 comments:

Malim said...

takpe lepas ni ko tak leh claim ko makan pancake selama sebulan occayy

.roziana. said...

hm..tatau knapa.kaler mcm terang giler..jujur sgt kang kamu teruja pulak..(kang abih ko komen merapu di blog gue)..tp..mmg terang giler lah gambo kamu skarang ni..x menangkap ah..(pada mata saya jer ler)..mata org lain, mata org lainla..hahahaha..

wani ezryl * said...

chess set tu atas meja makan ke?? 8D

Honeylemon said...

cntik la tmpat keja tue...

Sabar jer la.....

rerama salju said...

Salam Wan,
Cantiknya gambar-gambar yang Wan ambik ni....

Anonymous said...

salam frenz,bila mau belanja kami-kami nihhh..sudah lama kutunggu mkn free hasil dr titik peluhmu..heheheh..(reje dlm tu mana peluh ek)..kihkih..tak kira nak jugak mkn ko bayaq!!

eedany said...

wan selalu jer jumpa drunk people kan?

tapi chess tu memang best! belum jumpa restaurant kat KK yg ada giant chess macam tu. Kalau ada...harus hari2 eedany gi makan situ!

:)

riken said...

malim:
yerla...huhu, makan jugak nasi yer...ingatkan nak posa jap makan nasi...tapi kan...kalau rezki tu jangan ditolak...makan ajer...thanks again malim for the delicious lunch/dinner tu...

roziana zain:
terang sangat ker??? next time kena adjust la camera setting tu...thanks for the info...

wani:
yup, tapi ada satu ajer la...kat meja lain mmg takder...tapi bleh la makan sambil main chess tu...jom main chess nak???

honeylemon:
cantik kan??? tapi kalau tengok kitchen nyer mmg...huhu...indah khabar dari rupa...
biasalah, adat bekerja kan...macam2 perangai ada...

kak linda:
thanks kak linda, baru ajer blajar tangkap gambar nie...still need to improve...

anon @ zek:
yerla, sabar la...tunggu aku balik karang yer... makan sampai lebam..huhu, i know u can do it...

eedany:
selalu sangat, especially kalau hujung minggu...kadang2 ok tapi kadang2 dia org nie suka kacau org yg lalu lalang..kena berhati-hati...huhu, nak kena bukak satu cawangan PP la kat kk kalau camtu...confirm ada regular customer...

wani ezryl * said...

am no good in chess. my logics tergolek jatuh dlm drain HAHAH i can play othello tho ^^v

riken said...

yeker...or u r trying to be modest...othello, best gak tu...takper, nanti kita main online yer....saper kalah kena blanjer makan...