Wednesday, July 9, 2008

Stress therapy - My day off

IMGP7236_3008x2000
Spending the night at The Crown.

IMGP7248_3008x2000
Hourly attraction. Can we consider it as some sort of pyrotechnics???
(Before & After pics)

IMGP7228_3008x2000
Need to clear my mind for a short while.

IMGP7216_3008x2000
At the arcade section...

IMGP7215_3008x2000
Journey through time... I really felt like a kid again...

IMGP7213_3008x2000
MaxFlight FS2000 -Gave me a short headache but it sure was fun... Thanks Pikachu...

P/s All work and no play makes Jack a dull boy...

15 comments:

riken said...

Roziana zain:
seperti biasa...comment anda tidak dapat di approved kan kerana ada unsur2 yg tidak sesuai untuk tatapan umum...harap maklum...sila comment di tempat 'asal' topic itu dibincangkan...yakni, bukan di sini yer...segala kesulitan adalah amat dikesalkan... terima kasih kerana sudi memberi idea dan sumbangan membina...sekian terima kasih...majulah sukan untuk negara...

wani ezryl * said...

macam best je game tu (game kan?) xD mahal x kalau nk main ni? and those things yg keluar api2 tu.. wahh!! mao letak tembok2 tu kat kejiranan kitorang! (kalau boleh sepanjang jalan mahhhaahaa) sbb lampu jalan kitorg suram macam nk meninggal dunia T_T

Inah said...

teringat kereta dlm back to the future :)

all work and no play makes jack a dull boy ek..hehehehe

kitorg kat malaysia ni having fun ngan makan2 session je :)

Anonymous said...

korang nihhhh..heheheh...e-perang...

nak ty sket buleh..kat sana korang pi solat jumaat kat mana??masjid ada tak or sukar dtemui...

riken said...

wani:
tak la mahal sangat kalau nak kira dollar to dollar... lebih kurang macam kat malaysia ajer...tapi ringgit to ringgit la...
api tu???haha, kalau letak kat rumah kamu nanti...confirm nak kena bayar duit gas yg banyak giler karang...jangan carpet or biskot panjat atas tu udah ler...rentung nanti...

inah:
wahh, best la sesi makan2 tu..if i'm there, confirm join skali...

anon @ zek:
dah settle dah...dia dah tukar jadi gadis betul..dah tak ganas2 lagi...
solat jumaat??? ader masjid tapi kalau kat my area nie sembahyang kat indonesian consulate ajer...

.roziana. said...

mongokla riken ni.(rijek ah)

.roziana. said...

mongokla riken ni.(rijek ah)

.roziana. said...

mongokla riken ni.(rijek ah)

riken said...

roziana zain:
tak punnnnn...

roziana zain:
tak punnnnn...

roziana zain:
tak punnnnn...

.roziana. said...

ngader ah!!! nama bapak den KHALID ok..cuba tgk ic kamu..sama ke sama hah? sapa lak anak pak zain ni..

Anonymous said...

My comment ada unsur2 tak membina? u tak publish pun.

messup

.roziana. said...

see, messup dh bagik soklan sakti.. hahahaha.. suka sgt rijek2 kumen org.. x baek tawu.. kata fren.. hihi..

riken said...

roziana zain:
glamour skit kalau panggil camtu...

anon:
which comment??? i don't think that I've ever reject ur comment before... maybe blog org lain kot???

roziana zain:
sila lihat jawapan kat atas...puas hati si roziana zain??? cheers...

.roziana. said...

bykla kamu punyer cheers..ala kumen den jer dak kotakni slalu rijek..yelaa yelaa ayat nk kna ayu kan..(rijek lah lagik)

riken said...

haha...maner adala...kan tak reject punnnn...