Saturday, August 30, 2008

Unavoidable

IMGP9253_3008x2000
I lied to someone today (yeah I know, it's not a good thing to do but...)

P/s I still got 2 more days to go before the internet connection become normal again.

5 comments:

wani ezryl * said...

if it's a lie for reason, x apa.. hahah

riken said...

hoho...yeah, i guess so...thanks for the support

saya said...

tipu,dose la..huhuhuu..

wani ezryl * said...

saya, bergantung kat keadaan jugak. try d very best not to lie. but kalau contohnya nak selamatkan nyawa or those emergency stuff, we can lie ;)

riken said...

saya:
dosa kecik takper... nanti bila datang raya baru kita bermaaf-maafan. moga panjang umurrrrr.

wani:
yup, betul tu wani. 'saya' tu sajer jer nak jadi antagonist sekejap. i think, everyone else pun pernah buat sama ada sedar atau tak. nobody perfect (ala 'saya' ko pun penah tipu gak kan, kan kan??? hoho, rahsia kamu time kat utm tu ada dalam poket la).