Monday, August 18, 2008

I'm Improving, I think So.

IMGP9654_3008x2000
Mount Buller. This time around, it's not snowing.

IMGP9667_3008x2000
My all time favourite winter activity, snowboarding.

IMGP9630_3008x2000
Nothing beats learning hands on compared than learning how to snowboard through the internet.

P/s Better than last winter. Now I know how to properly stop and descending steep slop. Yayyy...

9 comments:

Honeylemon said...

wah dah improved... x lama lg bleh jd instructor pulak kan... :)

p/s : dah sihat ker???

eedany said...

mestilah best kalau dah improve kan, kan...

yay..yay...

wani ezryl * said...

hohh if only we hv snow here in msia.. snow atas bukit sikit pon jadilah.. hahah :PP

riken said...

honeylemon:
haha, lambat lagi kalau nak jadi instructor. baru blajar camner nak stop. yup, hari nie dah start sihat skit. thanks for your concern.

eedany:
tu la, kalau tak asyik jatuh ajer.

wani:
kat shah alam kan ader. kat bukit cherakah kan kan kan?

saya said...

wan,kamu p main ke p nangkap gambar je eh?takde pun gambar kamu main2 ni..rugila main2 x dak pic sendiri utk kenangan..sorok eh..

riken said...

saya:
memang takder sebab time tu member lain semua dah hilang (masing2 busy main) so takder la gambar sendiri. takper, maybe next time sebab mmg nak pegi main sekali lagi sebelum winter abis.

wani ezryl * said...

hahaha lama xpergi bukit cerakah.
alah yg kat bukit cerakah tu pun xdapat masuk T_T

tp kat genting ada.
(but the coat smells. ahaha)

riken said...

yer tak yer kan, kat situ boleh tengok ajer (mmg dah lama giler tak pegi saner).
genting??? i've been there tapi tak penah masuk tempat salji tu... takper2, nanti balik karang bleh try pastu baru bleh compare kan...
smelly coat??? nak kena bawak coat sendiri la kalau camtu... definitely not because of you kan??? haha, gurau ajer wani...

wani ezryl * said...

lolx i guess the coat smells (or shud i say the coatS smell <--semua coat bahaha) sebab salji tu berair then diorang xganti/basuh coat. peeps coming keep wearing it, berganti2. pastu bau kepam... lolx