Wednesday, August 20, 2008

I Can't Get Over It

IMGP9656_3008x2000
Yeah, you heard it right. My foots are aching to play snowboard again.

IMGP9675_3008x2000
Riding the ski lift, feeling the cold breeze passing my face, viewing the crowds from above, I missed those moments.

IMGP9660_3008x2000
Not forgetting, chatting with fellow passenger asking from tips (to kill our time while riding the ski lift).

IMGP9672_3008x2000
Nice weather and lots of peoples. Really colourful.

IMGP9657_3008x2000
As far as the eyes can see.

IMGP9646_3008x2000
Learning how to snowboard from afar. I didn't enroll for that class so while capturing pictures, I couldn't help but to eavesdrop.

IMGP9687_3008x2000
Thick snow compared than last time.

IMGP9693_3008x2000
Nearly time to go home.

IMGP9704_3008x2000
As much as I love snowboarding, it is actually an expensive sport to play.

P/s My internet connection got problem now.

6 comments:

saya said...

P/s My internet connection got problem now. <-- main salji byk sgt..internet pun mrajuk dah ha..hehe..kna jangkitan kuman tu.

Anggerik_putih said...

erm..u loove snowboarding???? ambikla peluang main puas2 bef balik Msia, oops..i heard <---kumen2 org laen, that u not feeling well...tk care of urself!!

P/s: i realised dat hv u change ur 'page song' to First love, izit the other good new that u mentioned before??? ahaks *sigh

riken said...

saya???:
haha, sebenarnya dah terlebih pakai, tu yg terus jadi slow tu.

anggerik:
thanks for the wishes, alhamdulillah sekarang dah ok skit dah.
haha, pasal lagu tu sajer letak la, kalau ada kaitan pun maybe tempias skit2 ajer...

saya said...

huhuhuhu..terlebih guna leh slowkan internet eh..(kunyah kacang laju2)

wani ezryl * said...

gayat x naik ski lift tu?

akhh i hate it my lappie cuden produce all the photos from some of ur entries!! >.< kalau ada 10keping gmbr, dlm 3-4keping je yg appeared. T_T

riken said...

saya:
yup, sini dah ada allocation berapa gig kita boleh guna sebulan, kalau exceed mmg dia akan slow kan connection internet. kalau kat m'sia best sebab unlimited, kita boleh guna sampai lebam...

wani:
gayat jugak time memula naik tu tapi last2 dah jadi macam best la pulak...
gambar tak keluar yer, rasanya maybe sebab line internet. same here with me, kadang2 tak keluar semua jugak... sabar yer...