Thursday, April 24, 2008

Fairytales...not so alive...

Clear sky in Frankston

Fairytales & Fables Sand Exhibition

The Princess & The Pea...

Hans Christian Anderson...

Snow White & The Seven Dwarf...

Little Red Riding Hood...

Can someone help me on this???

The Mouse & The Lion...

Is it the Berenstain Bear???

Puss in Boots

Hansel & Gretel...

My all time favourite... The Iron Giant...

Story telling session... Best gak citer nyer...

Artist at work...do not disturb...

8 comments:

Anonymous said...

riken,

kat mana ni..ingat nak gi esok. kan esok cuti. u tak der email ke? cam ne nak contact u.

messup

Syam said...

OMG! Kemas dan licin kerjanyer...i wonder when can i do like that...ahakss

Inah said...

semua animated movie ye..seronoknya :)..eh kena chaiyok2 ni siapkan pembetulan tesis :)

budleee said...

hmm.. they mixed the sand with something else to make harder and easier to sculpt

Honeylemon said...

wah...cantik n kreatifnya... suka la tgok pics tu sume... tp takde ke little mermaid???

riken said...

anonymous:
nie kat frankston but unfortunately, this exhibition dah abis...
yup, tul gak tu...this is my e-mail... izwankhalid@yahoo.com you can reach me here...

syam:
tu la syam...kalau kita la buat sendiri...confirm hancur design tu...huhu, setakat buat istana pasir pun dah 'fail'...

inah:
gudluck inah...huhu, as for me pun kena caiyok...caiyok gak siapkan assignments tu...

budleee:
agree with you, tapi aritu ada tanya dia org, ada tambah chemical aper2 tak kasi tahan lama but they said, we only used water & sand...duhhhh, mcm tak caya ajer...

honeylemon:
huhu, ader la honeylemon...lupa letak sbb banyak sangat...nanti yer org letak...glad that u like it...cheers...

budleee said...

tipuuuuu :D

riken said...

haha...memang dia tipu...setuju...