Tuesday, March 11, 2008

Old & new

Trams, the only place that you can find one in Australia is here in Melbourne (correct me if I'm wrong). Trams alway fascinate me in such a way that i sometimes miss riding it. Really an interesting experience especially if you ride the older one. With all the noises, vibrations and the antique seat, you will never get bored riding one.

This one have been renovated into a moving restaurant.

Old & new.

4 comments:

MalimKundang said...

di adelide and sydney ada rasanya cuma tak banyak.. one route jer (i might be wrong too) so apa kata next allowance kita pi Adelaide.. huu huu

riken said...

malim,
thanks for the info. wah, best tu...trip to adelaide, wokey, kena start kumpul duit la camtu...

Syam said...

wah...syoknyer jalan jalan...makan dalam train sambil tgk kawasan sekitar...kalau kat sini yg restaurant yg bergerak if i'm not mistaken tasik cruise kat putrajaya je la...

riken said...

bro syam,
ok la kat putrajaya bro syam, nanti kalau balik bleh lepak sekali makan kat situ but untuk restaurant bergerak nie dah check dah menu dalam restaurant tu...all none halal & takder seafood pun...