Tuesday, March 25, 2008

Something to remember

It's been a month already since my brother's wedding. That means that I have been here for a month , more or less. Haha, lots of things happen back then...some good and some of them are not. For me, at least i have close a chapter in my life there and starting afresh here. OK, stop talking about me, this time i would like to dedicate this entry to you, my brother. Thanks for everything and congratulation on your wedding. I always pray for your happiness. BTW, i just received the wedding's pictures last week. So, here it is...

Actually something funny did happen here... some of the gifts and bouquet of flowers got my name on it with the bride's name. Apparently some guest had mistakenly thought that I'm the one who's getting married that day. Huhu, marah adik ku...Haha, that's what you get when my family keep going around and says that 'their son' is getting married without telling them 'which son'. Of course they will think it's me...

Even during the 'bacaan doa', sekali lagi silap sebut nama...haha, nama kami nak dekat-dekat sama...so, no wonder my uncle boleh tersasul sebut. Haha, after the ceremony memang teruk kena perli dengan semua orang. Yer mak, anak mak nie blajar lagi...lambat lagi nak kawin...huhu, lagi pun tak kisah pun kalau langkah bendul...

Cantik kek nie, but by the time i wanted to taste it...huhu, already finished...

Nope, for this entry, it wasn't me who snap all of these pictures.

May both of you live happily ever after...

Thanks for reading this till the end...mari kita sama-sama doakan kebahagiaan mereka yer and for me supaya cepat dapat jodoh...hahaha...

p/s jeng je jeng...romances is in the air, somebody is getting married this year or maybe early next year...OK kakja, semalam tak sempat request kat 'Pn Sri', so now is the right time kot...To that person, kalau khawin karang, nak minta jadi pengapit yer...hehe, amik berkat dan kakja pulak request jadi 'tukang collect sampul', bleh??? Haha, kalau kena reject, kami pakat kempen boikot kamu kawin karang...tul kakja???

8 comments:

MalimKundang said...

tak pe silap tulis nama tuh sbb nak ambik berkat... mana tau akhir tahun ni u plak kawin kan? jeng-jeng love is in the air yer.. huu huu sapa tuh nak kawin.. adakah kengkawan blogger kita yang berada dekattttt di KLCC itu?

ja-anuar said...

hahaha.. Wan... kja nak sampul yg berisilah... yg tak berisi kita bg kat pengantinnya balik... wakakaka...jom kita cabar Su jwb permohonan kita ni SEKARANG!!!

Inah said...

nak kawin?love is in the air?sape yg bertuah tu?

anyway..nice decorations..blue plak tu..i'm in love already

with d decorations :P

suesamsudin said...

eh sape yg nak khwn tu?wah wah wah moga2 bahagia ke anak cucu n hgga ke sorga...su pun nak jd pengapit cam wan tau!!!!pastu nk jd org tkg kutip tol...leh x? wan, kita nak pakai bj warna apa?kja pun mesti sama warna dgn kami gak tau!!!!three stooges.....muakakakakaka.....

kawaii_desu said...

salam there :)

a very nice wedding. is ur brother in military service?? very2 nice...

and nice photography...

my younger brother pun kahwin dulu, langkah bendul which makes me the only one left... mmg kena serang lah dgn soalan cepu2 emas itu haha...

Northern Life said...

giler grand wedding adik ko !!!!!!! cam raja plak..

ja-anuar said...

silap tu Su... kja boleh pakai same colour dgn Wan... Su pakai same colour dgn 'org lain'... jgn dok buat2 blur...

riken said...

malim:
rasa nya empunya badan yg office nyer dekattttt di klcc tu dah bersuara...saperkah org itu???

inah:
saper yg nk kawin??? hahaha, try to guess, clue2 dah banyak dah tu...

kawai desu,
hajimemashite...my brother in police service...hahaha, yup, mmg trend skrang nie adik kawin dulu...takper, biar lambat asal selamat...(haha, relevant ker ayat tu???)

northen life:
weit, family aku nk jemput ko dtg skali tau..tp aku dah ckp ngan dia org yg ko dh bawak diri ke sana...pegi tk kembali... takkan frust lg kot sbb awek ko kawin ngan org lain...haha, just kidding bro...

su:
haha, baru nk reply kakja dah tolong jawab kan dah...kami dah booking tau awal2 nie...application form pun dah hantar online...tgh tunggu jawapan nyer ajer...kalau lulus ajer, ptg nie gak kami gie beli kain kat kamdar tempah baju...hehe

kakja:
bakal pengantin kita nie wat2 blur lak nie...hahaha, 'Abe S..' dah cakap tau nk wat cepat2, takut buah hati pengarang jantung kena kebas ngan org lain...