Friday, March 28, 2008

To you...

Dugaan...
Antara topik perbualan between me ngan kakja last time adalah berkenaan dengan perkara di atas. Setiap orang pasti akan di uji dengan pelbagai bentuk ujian dan dugaan dari Allah SWT. Dari yang kecil hingga lah kepada dugaan yang besar. Terpulang kepada kita bagaimana untuk menghadapinya.
Something happen to a person close to me this morning. When the first time i heard her voices, I really know what she felt during that time. Sad, lost, disappointed, angry... It is not just the assignments, there's something else that you truly value... gone...
I wish i could help you more but i know that you will never let these 'thing' slow you down. You're born a fighter rite???

Supposed to be my first blog...(perasan tak kotak chatting kat top right screen tu...haha, sambil ajar sambil chatting, sebab tu la anak murid sampai sekarang blur2 lagi)

The location??? J-Co Pavillion... 21st February 2008

The person??? I think all of you can guess...(to malim, haha...stop thinking yang macam2 yer)

4 comments:

MalimKundang said...

hayooo lagi terang bersuluh pulaa.. hayoo siapakah yang dalam kesedihan itewwww? hmm cepat2 lah hantar bunga yer supaya hilang suka nestapa huu hu huu

Inah said...

OSK? my friend keje kat sini dulu..ape pun to ur friend..Life always presents us with ups and downs. Stay strong and remember that your friends are always here to lend a helping hand should you need one...

ja-anuar said...

Someone close to you and your heart, kan Wan? Hahaha... Kita doakan je dia ok dan dpt gak submit assignments dia on time...Malim pun kenal org ni, kan? Bumi Allah ni luas tapi dunia jd semakin kecik dgn perkembangan teknologi terkini...

riken said...

malim:
haha, dah agak dah, kalau pasal nie confirm first comment datang dari bro malim nyer...haha, saperkah orang itu??? jom kita minta orang itu angkat tangan yer...

inah:
yup, i'm totally agree with you inah on this...harap2 si dia baca apa yang inah cuba sampaikan tu yer...

kakja:
yerla kakja, hari nie hari dia, who knows nanti jadi kat wan pulak ker. But definitely i know that she will do the same to me. That's what friends are for...tul kan kakja??? kan kan kan kan?