Sunday, March 30, 2008

I'm infected...

Yup, rasanya dah berjangkit virus shopping dari malim ngan eedany (shopping therapy yer korang cakap)... Actually, I'm not the type of guy yang fashion conscious, i suka pakai apa ajer yang ada depan mata, tapi semuanya mula berubah bila berkawan dengan malim... Dia yang ajar teknik-teknik bershopping kat sini pastu fashion apa yang sesuai ikut perubahan musim. Haha, sekarang dia dah jadi my 'unofficial fashion advisor'. Dari sunglasses to messenger bag to leather jacket, semua minta opinion dia dulu sebelum beli. So today, dapat sms dari malim yang dia baru ajer balik dari shopping dekat Prahran Town Hall, murah sangat katanya. Huhu, termakan pulak racunnya...

Fila & Diesel brand ajer.

Still early, tak ramai sangat orang yang datang.

For Fila, minimum discount 60%, ada barang yang discount sampai 80% pun ada...

Niat asal nak datang jenguk-jenguk ajer tapi akhirnya sambar 2 pasang kasut ngan 2 buah cap Fila (Haha, black is my favourite colour)... Huhu, lari budget bulan nie, baru ingat nak start saving tapi kalau tak beli melepas pulak... Bukan hari-hari ada sales camnie...

6 comments:

Syam said...

hayooo...shopping...men in black ka...

Inah said...

seronok soping ye..banyak diskaun tu..aaaaaaa..nak join jugak :(

ja-anuar said...

Salam Wan,
Kja masih ingat lagi... Fila punya kilang kat Penang ni je... hahaha... jauhnya Wan pi beli...

eedany said...

amboi, amboi, amboi... (ikut cakap azwan ali) shopping sakan cik abg kita ni.

bestnya wan... tak sabar nak shopping lagi ni. Sabar, Sabar...tunggu gaji. Hehehe.

Wan suka hitam ek? Kita suka putih... ;p

Honeylemon said...

sronoknya shopping.... 60% lagi tue... kira lessnyer more than half la jugak kan... hebat..hebat... Congrats yer sbb x lepaskan peluang.. hik3..

riken said...

syam:
haha, nie MIB version melayu

inah:
meh la sini, ada banyak lg nie...

kakja:
huhu, takpa kakja, nanti wan gie penang kita pi shopping skali naa...
lama dah tk lepak kat padang kota pekena pasembor...

eedany:
huhu, gaji lepas nie nk kena start saving balik la...hehe, cuti karang nk gie cuti cuti Australia pulak :P

honeylemon:
haha, tu la, kalau tak beli confirm malam tu tido sampai termimpi mimpi pulak...better beli ajer..huhu